Бизнес Академия CourseLAB (Лаборатория за курсове). 02/852-57-07 office@courselab.net

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

КОГА? 08.10.2015

Семинарът е еднодневен. Начало: 10.00 часа и край: 17.00 часа

КОГА? 08.10.2015

КОГА? 08.10.2015

[/vc_row_inner]

КЪДЕ? Бизнес Академия COURSELAB

София, ул. „Георги С. Раковски“ 89, ет. 2.

Ефективен уеб сайт

Ще ви покажем кои са компонентите на ефективния уебсайт плюс 10 лесни стъпки как той да излиза на 1-ва страница в търсачката на Google.

И-мейл маркетинг

Ще разберете как да създавате ефективни и-мейл кампании, за да достигате до много нови потенциални клиенти и да продавате повече.

Google adwords

Ще научите кои Google инструменти са най-подходящи за вашия бизнес както и как да рекламирате правилно: ключови думи, реклама.

Социални медии

Ще ви помогнем да изградите своя бранд и след това да го представите успешно в социалните медии като Facebook, Twitter, LinkedIn.

rev-person-img

ПОДАРЕТЕ СИ ЦЯЛ ДЕН ИЗПЪЛНЕН С ВДЪХНОВЕНИЕ!

КРЕАТИВНАта СРЕДА и ПОЛОЖИТЕЛНИте ЕМОЦИИ РАЖДАТ ДОБРИте РЕШЕНИЯ.

Програма на Обучението

РЕАЛНИ ПРИМЕРИ И УСПЕШНИ ПРАКТИКИ В БИЗНЕСА!

Ще погледнем в основата на всяко онлайн маркетинг усилие и ще коментираме как отделните компоненти на сайта могат да подкрепят целите на бизнеса, от SEO и SEM до социални медии, онлайн PR и маркетинг съдържание.

Темите включват :

 • Определяне на таргетирания пазар;
 • Поставяне на ясни цели с измерими резултати;
 • Изграждане на продуктивен сайт;
 • Изграждане карта на сайта;
 • Основни функционалности ;
 • Задължителни елементи за добрия сайт;
 • Оптимизация за търсачки (SEO);

Ще ви покажем как да интегрирате успешно всички съставни части на една маркетинг
стратегия: и-мейл, социални медии, търсене и т.н, без да разводнявате обаче основното си послание. Това е много важно както за големия, така и за малкия и средния бизнес.

Ще ви помогнем да изградите историята на своя бранд и след това да го представите успешно посредством и-мейл, блог постове и социалните медии като Facebook, Twitter, LinkedIn и дори Pinterest.

Важно е да се научите да оценявате правилно своите ресурси и да изследвате пазара, без да се надценявате, да поддържате съдържание, което ангажира вашите потребители и обслужва нуждите на вашия бранд; не бива да забравяте накрая да направите преглед на ефективността на вашата маркетинг кампания и да потърсите възможности за подобрение.

Темите включват:

 • Определяне на ресурсите и бюджета;
 • Създаване на послание;
 • Маркетинг чрез онлайн каналите за комуникация;
 • Достигане на по-голяма аудитория чрез социалните мрежи;
 • Интегриране на видео и блог;
 • Проучване на пазара;
 • Публикуване на съдържание- Content Marketing;
 • Проследяване на успеха;

В тази част ще ви покажем как да извлечете максималното от и-мейл маркетинг кампаниите. Ще ви предложи стратегии за това как да изградите качествен списък от абонати и да запазите доброто име и репутацията на своята компания като спазвате законните за спама и създавате стойностно и-мейл съдържание. Курсът също включва изработването на маркетинг и-мейли – от форматиране и дизайн до съдържание – и анализиране на ефективността на маркетинг кампаниите.

Темите включват :

 • Изграждане на и-мейл списък;
 • Събиране на и-мейл адреси- бази данни;
 • Как да привлечем потенциалните клиенти да се абонират за нашия бюлетин;
 • Избор на формат за и-мейл;
 • Създаване на ефективни call-to action (бутони за действие);
 • Дизайн и съдържание на мощната и-мейл кампания;
 • Създаване на ефективни заглавия;
 • Избягване на спам филтрите;
 • Автоматизирани и-мейл кампании;
9.30-10.00 часа РЕГИСТРАЦИЯ
10.00-11.30 часа ВЪВЕДЕНИЕ И ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ- УСПЕШНИЯТ УЕБСАЙТ
11.30-11.45 часа КАФЕ ПАУЗА
11.30-13.30 часа ИНТЕГРИРАНЕ НА ОБЩ ОНЛАЙН МАРКЕТИНГОВ ПЛАН
13.30-14.40 часа ОБЯД
14.30-15.45 часа СОЦИАЛНИ МЕДИИ И КОНТЕНТ МАРКЕТИНГ
15.45-16.00 часа КАФЕ ПАУЗА
16.00-17.00 часа ОСНОВИ НА И-МЕЙЛ МАРКЕТИНГА

Лектор

Verginia Kasheva

Вергиния Къшева е маркетингов консултант, лектор по продажби и маркетинг, управител на маркетингова агенция. Тя е помогнала на над 100 компании да подобрят своите резултати чрез създаване на по-добра комуникация в и извън екипа, изграждане на маркетинг кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

4 години е ръководила българският офис на  международна консултантска компания в сферата на организационното и стратегическо консултиране.

В момента управлява “Market Up”, най-иновативнта компания за дигитален маркетинг и ПР.

Уважаеми мениджъри и собственици на бизнес,

Знаете ли, че има стотици БЕЗПЛАТНИ ресурси за дигитален маркетинг, чрез които вие БЪРЗО и ЛЕСНО може да подобрите своите продажби, фирмено представяне и обслужването на клиентите си? Не оставяйте тази възможност на конкурентите си!

Хиляди бизнеси в България се развиват и печелят повече клиенти като използват онлайн пространството.

В последните 5 години заедно с моите колеги провеждаме кампании, използвайки различни способи за дигитален маркетинг, почти всеки ден, консултирали сме над 150 мениджъра и сме работили за клиенти в България, Русия и Европа.

Позволете ни да Ви споделим техните успешни практики, които могат да ви спестят ВРЕМЕ и УСИЛИЯ и да ви покажем как те привякоха хиляди НОВИ КЛИЕНТИ, единствено с ПРАВИЛНА маркетинг стратегия и умения по дигитален маркетинг.

Прекарали сме месеци в обучения и търсене на правилните стратегии и примери. Разбрахме, че няма вярна рецепта, която да работи за всеки бизнес. Има, обаче точен алгоритъм и принципи, които приложени правилно, дават постоянни резултати.

Да рекламираш и да се представяш в интернет НЕ е ТРУДНО!

Ако имате малък бизнес, който имате желание да развивате или сте начинаещ маркетинг ентусиаст, може би имаме нещо, с което БЪРЗО И ЛЕСНО може да започнете своя път към успеха!

На този семинар ще получите не само конкретно приложими съвети за дигитален маркетинг, но и цялостни идеи и насоки за подобряване на продажбите ви.

 

Побързайте има само 12 свободни места! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО за семинара и ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОДАРЪЦИ!

ПОЛУЧАВАТЕ:

1. БЕЗПЛАТЕН анализ на текущия ви уеб сайт, както и съвети за неговото подобряване.

2. ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ОТ ОБУЧЕНИЕТО в електронен вид (това са НАД 150 НАРЪЧНИКА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ)

“Лекторът беше много конкретен и увлекателен. Материалът беше представен на достъпен език. При положение, че съм абсолютен лаик в областта материалът беше представен по такъв начин, че вече мога да кажа, че имам представа за създаването, поддържането, изискванията и анализа на един уеб сайт. Благодаря ви за  тази възможност.”

Калина Пеева, за уебинара “Ефективният Уебсайт”

“Бил съм на различни курсове и семинари и ще си позволя да дам оценка на семинара, вашият е на много високо ниво – изключително полезен и много интелигентно поднесен.

Петър Тодоров, Оптика Лазер, Мнение от семинара “Дигитален Маркетинг″

“Страхотно! Много съм доволна от всичко. Доволна съм супер много и ако има отново събитие направено по-този страхотен начин ще се запиша задължително.”

Екатерина, за уебинара “Успешният Уебсайт”

“Изключително съм доволна от обучението. Много неща си припомних, някои знания затвърдих и много неща научих! Благодаря за чудесния и ползотворен ден, който имахме! Надявам се, скоро, отново да се виждаме :)”

Евелина Николова, Маркетинг експерт, Ара Мюзик,  Мнение от семинара “Дигитален Маркетинг″

Стойност на билета & Регистрация

Обучението по дигитален маркетинг  е в група максимум до 12 души, за да може да бъде изцяло практически насочено и да отговорим на вашите конкретни казуси и въпроси.

Цената включва: 2 кафе паузи, обяд, Wi-Fi, материали за водене на записки, пълна презентация на всяка една от включените теми, БЕЗПЛАТЕН анализ на текущия уеб сайт.

РЕГИСТРАЦИЯ

Промоционална цена до 02.10.: 210лв.

Единичната цена след посочената дата : 250 лв.

Цената включва: 2 кафе паузи, обяд, Wi-Fi, материали за водене на записки, пълна презентация на всяка една от включените теми.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Нашият Тренинг Център

СЪЗДАДЕН С ЕДНА ЦЕЛ – ДА СЕ  ЧУВСТВАТЕ ВДЪХНОВЕНИ!

7r